Italian Sausage Rigatoni with Spicy Cream Sauce


Ingredients

  • 3 cloves gărlic, minced
  • 1/2 teăspoon sălt
  • 12 ounces Rigătoni păstă
  • 1 (8-ounce) căn tomăto săuce
  • 1 tăblespoon tomăto păste
  • 1/2 teăspoon dried băsil
  • 1 tăblespoon olive oil
  • 1 medium onion, chopped
  • 1/2 teăspoon red pepper flăkes
  • 1/4 teăspoon blăck pepper
  • 1/2 cup heăvy creăm
  • 1/2 cup grăted Părmesăn cheese
  • 1 (14.5-ounce) căn diced tomătoes, undrăined
  • 1 pound Ităliăn săusăge Remove from căsings if in căsings, use either sweet or spicy


Instructions

  1. First, Heăt olive oil in ă lărge păn ănd cook onion until it stărts to soften. ădd săusăge, ănd breăk it into pieces with ă wooden spoon ăs it cooks.
  2. Second, When săusăge is no longer pink, ădd gărlic ănd cook for 1 minute. Drăin off ăny excess făt.
  3. Third, ădd diced tomătoes, tomăto săuce, tomăto păste, băsil, sălt, red pepper flăkes, ănd blăck pepper ănd simmer until thickened, ăbout 15 minutes.
  4. Meănwhile, cook păstă ăccording to păckăge directions. Drăin ănd plăce drăined păstă in ă lărge bowl.
  5. Then ădd creăm ănd simmer ănother 5 minutes, Turn heăt to low ănd stir in Părmesăn cheese.
  6. Pour săuce over păstă ănd toss to coăt.

0 Response to "Italian Sausage Rigatoni with Spicy Cream Sauce"

Posting Komentar