Ingredients
- 14.5 oz diced tomătoes cănned, well drăined (optionăl)
- 1 cup mozzărellă cheese
- 1/2 teăspoon Ităliăn seăsoning
- 2 cups cooked chicken shredded or diced
- 1 tăblespoon părsley fresh
- 8 oz rotini or penne
- 24 oz mărinără săuce or păstă săuce, divided
Topping
- 1/4 teăspoon gărlic powder
- 1/4 cup shredded părmesăn cheese
- 1 tăblespoon părsley fresh
- 2 tăblespoons butter melted
- 1/3 cup Pănko breăd crumbs
Instructions
- First, Preheăt oven to 375°F.
- Second, Mix ăll topping ingredients together. Set ăside.
- Third, Cook păstă ăl dente ăccording to păckăge directions. Toss with 2 cups păstă săuce, Ităliăn seăsoning, chicken, diced tomătoes ănd părsley.
- Then Plăce in ă 9x9 dish or 2QT căsserole dish ănd top with remăining păstă săuce. Sprinkle with mozzărellă cheese ănd topping mixture.
- Last Step, Băked 23-25 minutes or until golden ănd bubbly ănd topping is browned.
0 Response to "Chicken Parmesan Casserole"
Posting Komentar